DS-mandskabet sejrede 3-1 i Tårnby

03. juni 2018 kl. 05:59
Det gav lidt lys i tunnelen

Referat af DS-kampen AB Tårnby-Avedøre-1-3 (0-1).

Det blev til 3 tiltrængte point på Tårnby Stadion efter en holdpræstation, hvor alle ydede optimalt og løb og kæmpede for holdet og klubben. Klart én af de bedste præstationer i denne sæson.

Avedøre åbnede kampen godt med meget boldbesiddelse. Alligevel blev det AB Tårnby, der fik chancerne. Den første allerede efter 8 minutter. Men den blev sendt ved siden af målet. Et boldtab i højre side på midten af banen førte til chance nummer to efter et kvarter, og det så ikke godt ud, da Rasmus Siggaard havde et enkelt fejlindgreb efter godt den halve time, da han gik galt af bolden på et indlæg. Meget symptomatisk kom målet til Avedøre minuttet efter. Et frispark blev sendt over bag i feltet. Her gik Niklas Myhrmann i luften og sendte bolden med hovedet ind foran målet, hvor Martin Nordentoft dukkede op og lavede det første af sine tre mål. Og så var det pludselig Avedøre, der fik chancerne. I slutminutterne af halvlegen appellerede Avedøre for straffespark for hands; men uden at være enige med manden med fløjten. En dobbeltchance umiddelbart derefter burde have givet scoring, men et par beslutninger hos Avedøres spillere gav ikke den ønskede effekt.

Der var kun spillet 3 minutter af 2. halvleg, da Mikkel Reimer-Gadby og Nick Ilsø kombinerede flot i højre side. Nick Ilsøs aflevering lå perfekt til Martin Nordentoft, der headede 2-0-føringen i mål. Inden der var spillet yderligere 5 minutter fik Mikkel Reimer-Gadby en åben mulighed i feltet i højre side, men AB Tårnbys målmand parerede fornemt. Desværre for målmanden var Martin Nordentoft over bolden og satte bolden i mål til 3-0 og fuldbyrdede dermed sit ægte hattrick. AB Tårnby var i knæ, og Avedøre var meget på bolden mod et af topholdene. Egentlig kom AB Tårnby ikke frem til så mange chancer længere, som de havde gjort ved stillingen 0-0. Det gjorde til gengæld Avedøre omkring det 80. minut. Jonathan Villadsen headede over mål og Sebastian Tan gjorde det samme på en meget stor chance efter et hurtigt og vel gennemført modangreb. Et øjeblik troede jeg at skulle se Tan score med hovedet, men den oplevelse må jeg have til gode.

Reduceringen til AB Tårnby kom efter hjørnespark, da Ahmed El Cheick Ali (trænede med i Avedøre efteråret 2016) flot dirigerede bolden i mål med hovedet. I slutminutterne måtte Rasmus Siggaard hente én af de helt store redninger frem mand mod mand, da AB Tårnby spillede sig igennem.

Som Avedøremand var man først helt rolig, da dommeren fløjtede for sidste gang. Kampen gav debut til unge Furkan Ciftci i overtiden. Både Bjørn Jensen og Anton Holm (langtidsskadet) var igen udenfor, og Chris Lindskow og Thomas Petersen var taget til Polen i weekenden. Listen over brugbare spillere skrumper langsomt ind for cheftræner Peter Juul, men det var han den glade træner vist ligeglad med ved afslutningen på kampen og bagefter i omklædningen, hvor der blev sunget om……….! Nej, det behøver man ikke skrive om i medierne.

Der spilles næste turneringskamp hjemme mod Vanløse søndag den 9. juni kl. 13.00.

Inden da er der LP-kamp mod Hundested på udebane. Kampen spilles tirsdag den 5. juni kl. 19.00 i Hundested. Det er muligt at komme med spillerbussen til Hundested. Bussen kører fra omklædningen og er gratis for Avedøres tilhængere og fans. Afgang fra omklædningen kl. 16.30. Entréen på 20 kr. klarer man selv (jeg har ingen gratisbilletter), og Hundested har oplyst, at der kan købes øl, vand, kaffe og pølser i det grønne skur.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Jonathan Villadsen – Niklas Myhrmann (anf.) – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Mikkel Reimer-Gadby – Filip Hansen – Kim Gurskov – Sebastian Tan

Angreb:         Nick Ilsø – Martin Nordentoft

Indskiftet:      Simon Boe Nielsen (76´ Nick Ilsø) – Phillip Bo Henriksen (90´ Sebastian Tan) – Furkan Ciftci (90´ Mikkel Reimer-Gadby)