Menu

DS-holdet vandt 3-1 over FB fra Københavnsserien

image Marc Rosenmejer Winsløv var med i alle tre mål
Per Myhrmann
25. juli 2020 kl. 15:14
Sejren var alt for lille i forhold til chancer og spil

Referat af træningskampen FB - Avedøre –1-3 (0-1).

 

Inden der var spillet 10 minutter, spillede begge Marc Rosenmejer og Nicklas Antonsen havde gode forsøg mod mål. Oliver Larsen fik efter 12 minutter og kæmpechance alene med målmanden, mænds skuddet i målmandens favorithøjde, så det igen kun blev til et hjørnespark. Dem taget Avedøre måske 10 af den første halvleg alene, hvor Avedøre var klart dominerende. Først blev det første kvarter var spillet efter begge Antonsen og Jonathan Villadsen haft chancer for at score, mænd Antonsens skud blev blokeret, og Villadsen headede ved siden af ​​mål efter et af de mange hjørnespark. Igen gode chancer til Antonsen og Rosenmejer gav heller ikke udbytte, men så fandt Simon Boe med en elegant frispilning Rosenmejer, der sprøjtede fra forsvarsspillere og rundede målmand, før han lagde bolden i mål til før 1-0.

Pudsigt nok kom FB blot med i kampen, efter de kom bagud. Deres første mindre chance kommer efter godt ½ gange spil, og den senere nye Rasmus Siggaard er første og fed over mål til FB's første hjørnespark. Ved pauser var der stillinger 1-0 til Avedøre, men det mødte det før og føring på mindst 3 mål.

Anden halvleg startede med et boldtab ved midterlinjen i Avedøres venstre side, og wupti, så var en modstander fri og kunne lægge bolden hen over målmand Siggaard til en ufortjent udligning. Overtaget til Avedøre går i andet halvleg, og der er faktisk ikke så meget foran det mål før 20 minutter inden slutfløjt. Hendes nuede Rosenmejer og fremføring på baglinjen og fandt Mehio Djafer Bey i feltet. Mehio tæmmede bolden og sparkede det højeste i målet til 2-1. Scoringer til 3-1 steg Rosenmejer for, da Mathias Kuch spillede igennem i venstre side og spillede Mustafa Cole, der ikke fik noget ram på bolden. Bolden har ikke været tilfældet hos Rosenmejer, der dermed var med i alle 3 mål for Avedøre.

Jeg afslutningen forsøgte FB og lad præsident, uden det blev rigtig farligt. Avedøre valgte ved trille bolden rundt og ”lade tiden løbe af uret”, indtil den udmærkede dommer, Henrik Buhl Andersen (!) Fløjtede af. Buhl i dag, sin 40-års fødselsdag, dømme kamp uden linjedommere, da FB ikke skulle få skaffet og dommertrio, der mødte frem.

Mange gode præstationer hos Avedøre på dage. Specielt vil jeg rose Baboucarr Baldeh og Marc Rosenmejer til præstationer, der ligner deres bedste til vestegnsklubben. Også Michael Bo Hansen i højre tilbage spillede og af sin bedste førsteholdskampe.

 

I dagens kamp blev Avedøre se bort fra de skadede Anders Vibe Kjøller og Mathias ”Mini” Johansson, samt Mikkel Schmelling, der er på ferie, og Mathias S. Christensen, som er på barsel. Truppen fra i vinter er ellers næsten intakt, idet kun Anton Holm har valgt at skifte klub til den kommende modstander Fremad Valby.

 

Den næste testkamp spilles i lørdag den 1. august på udebane mod KFUM Roskilde, som netop er rykket på i 2. division. Kampen spilder kl. 11.30.

 

Mål: Rasmus Siggaard

Forsvar: Michael Bo Hansen - Jonathan Villadsen - Niklas Myhrmann (anf.) - Simon Boe Nielsen

Midtbane: Nicklas Antonsen - Baboucarr Baldeh - Oliver Larsen - Justice Rwango

Angreb: Marc Rosenmejer - Mathias Redke

 

Indskiftet: Mathias Kuch (35´ Simon Boe Nielsen) - Abdallah Said (46´ Nicklas Antonsen) - Mehio Djafer Bey (56´ Mathias Redke) - Mustafa Cole (56´ Justice Rwango) - Zenas Addai-Baffour (76´ Marc Rosenmejer)