DS-holdet tabte 2-4 til Frederikssund

10. april 2021 kl. 18:05
Desværre 3. nederlag i træk trods god afslutning

Referat af DS-kampen Avedøre – Frederikssund –2-4 (0-3).

Det var dejligt igen at være i Zebrafolden, selv om man selv sikkert savnede tilskuere og duften og grillpølser og fadøl. Men det kommer nok. Desværre forsvandt spændende lidt for hurtigt med scoringer til Frederikssund efter 10, 13 og 19 minutter. Ved den første scoring fik Avedøre ikke lagt pres på boldholderen, så han fik tid til at lægge bolden ned over Wandifa Danpha, der blev passeret af en hurtig modstander, som kunne lægge bolden fladt forbi fremstormende Emil Skjold Larsen. Det var direkte uheldigt for Mathias S. Christensen ved det andet mål, da han ville lægge bolden på ad banen og blev tacklet, så bolden røg til fri modstander. Modstanderen fik lokket målmanden frem og lagde bolden på tværs, så Frederikssund kunne score i det tomme mål. Det tredje mål kom efter hjørnespark, hvor Avedøre fik headet bolden ud af feltet,

Avedøre havde i første halvleg kun at forsøg. Mathias S. Christensen sendte et spark efter hjørnespark over mål, og Albin Fetahi sparkede den bedste forsøg inden pausen ved siden af ​​målet. Frederikssund havde tre kvalificerede forsøg inden pausen, så deres pauseføring var helt fortjent.

Det blev så 4-0 til gæsterne, da anfører Mathias S. Christensen savnede og tacklede. Som ved det andet mål og aflevering på tværs til tomt mål. Kort efter måtte Emil Skjold Larsen lave en benparade for ikke ved Avedøre skulle komme yderligere bagud. Det begyndte at se problematisk ud. Måske kunne nogle Frederikssundfolk huske, ved Avedøre i efteråret 2013 besejrede Frederikssund med hele 11-0, og nu skulle hævnes dette.

Midt i 2. halvleg blev Nicklas Antonsen sendt på banen. Den lille spiller med det hurtige antrit fik sat lidt gang i sagerne. Efter at have været på banen i fem minutter scorede ”Anton”, da han puffede bolden det sidste stykke over stregen efter skud fra Abdallah Said og halvklaring af målmanden. Der var stadig 20 minutter igen, men den sidste reduktion kom først i tillægstiden, hvor Antonsen igen fik rundet modstanderens forsvar og kunne score sikkert til 2-4. Desværre for sendt til, at der virkelig kunne blive spænding om udfaldet.

Kampen bød på til debutanter hos Avedøre. Jonas Bøtker kom ind efter pausen og spillede en rigtig fornuftig anden halvleg med mange gode indgreb, og Marco Ilsø fik det sidste kvarter.

Kampen blev spillet uden tilskuere, mens en hund lige kiggede ind.

Den næste kamp er igen en hjemmekamp. Den spilles søndag (!) Den 18. april kl. 12.00 mod BSF i Zebrafolden, hvor der igen vil være lukket for tilskuere.

Mål: Emil Skjold Larsen

Forsvar: Magnus Johansson - Mathias S. Christensen (anf.) - Wandifa Danpha - Mikkel Schmelling

Midtbane: Baboucarr Baldeh - Kim Gurskov - Oliver Skjold Larsen - Albin Fetahi

Angreb: Nick Ilsø - Martin S. Nielsen

Indskiftet: Jonas Bøtker Løvgren (46´Wandifa Danpha) - Abdallah Said (51´ Albin Fetahi) - Nicklas Antonsen (64´ Nick Ilsø) - Justice Rwango (64´ Magnus Johansson) - Marco Ilsø (78´ Martin S. Nielsen)

Ikke benyttet: Mads Krogager-Jensen - Sameer Shahzad Arshad