Det blev ikke en skøn eftermiddag i Avedøre

26. september 2020 kl. 16:42
DS tabte 3-4 til topholdet Union efter dommerskøn, der gik Avedøre imod

Referat af DS-kampen Avedøre - Union –3-4 (2-1).

Der blev startet for fuld udblæsning fra Unions side. Allerede i første minut ramte og skud begge Avedøres stolper, inden målmand og forsvarsspillere fik fat i bolden i sidste øjeblik. Og angrebet efter måtte en kæmpechance blokeres på stregen af ​​Avedøres forsvarere. Det lignede og meget svær kamp, ​​og Avedøre havde ikke noget meget meget de første 20 minutter, hvor Unionen var dominerende.

Men så tog Marc Rosenmejer fedt. Han kom igennem ude på banen lidt til venstre for midten og scorede efter nogle træk i den korte hjørne efter 22 minutter og minuttet efter gentog hans situation, hvis nogen ikke havde sat den første omgang. Stillingen var 2-0 i Avedøres favorit, men man kunne have været det stik modsatte. Men inden den halve tid var spillet, fik Jacob Østbjerg lov til at tæmme bolden langt fra mål og tage et par træk, inden han fra lang afstand sparkede den flot i mål til reducering 2-1. Han skulle have været forstyrret i skudøjeblikket! Rosenmejer var tæt på et Hattrick, inden Unionen i det sidste minut af første halvleg havde et skud, som Rasmus Siggaard måtte redde i flot stil, samt et hovedstød, hvor bolden gik tæt forbi og sagesløs Siggaard i målet.

Anden halvleg var kun et par minutter gammel, da et skud fra kanten af ​​feltet fra Anders Vibe Kjøller gik i mål ved foden af ​​den fjerneste stolpe. Med 3-1 kunne det ligne en god dag for Avedøre, men det var et forkert skøn fra min side.

Minuttet efter blev det 2-3, da en forsvarer fra Avedøre gled bolden i mål i forsøget på at redde situationen. Union havde chance for en udligning og kvarter efter, men bolden blev flugtet over målet. Efter 72 minutter gik det galt. Dommeren skønnede, ved Jonathan Villadsen lavede straffespark i en luftduel. Ikke engang de uniontilhængere ved siden af ​​min position kunne se, at der var straffespark. Jeppe Brædder Madsen udlignede til 3-3 på gavetilbuddet. Kun tre minutter senere skønnede dommeren, hos Simon Boe Nielsen jeg sidder gennembrud og meter inde i feltet blev ikke ramt på foden i sidder gennem brud, og der derfor ikke var straffespark. Det lignede det ellers sæt fra mit sæde på stadion, og fagforeninger tilhænger grinede da også lidt siden siden af ​​mig.

Unionen pressede stadig på og havde en dobbeltchance, der blev afværget, inden og boldtab i Avedøres højre side på midten af ​​banen førte til scoringen til 4-3 til Union, trist ind af tidligere aveder Mike Angelo Poulsen. Der manglede ca. 2 minutter af kampen.

Niklas Myhrmann blev sat helt frem for at tiltvinge lidt tyngde, og efter et godt skud fra Uffe Troensegaard fra Union havde Myhrmann også et hovedstød og stykke ude i feltet, men målmand tog sig af bolden. I overtiden blev Myhrmann uden for feltet ramt i ansigtet i en luftduel og fik en lille flænge over øjet og måtte efter kampen og tur på skadestuen pga. utilpashed. Der blev dømt frispark til Avedøre, men dommeren skønnede, at der intet kort var til Unions spiller. Frisparket måtte tages, men Myhrmann var ude til behandling, inden han kom ind igen i de døende minutter. Sig ikke, at forbrydelse ikke betaler sig.

Efter kampen var der nogle frustrerede spillere fra Avedøre og det udløste og rødt kort til Jonathan Villadsen for at sige noget mindre pænt (meget grimt!) Til dommeren. Også andre var i farezonen, blev jeg fortalt. Jeg plejer at være med på bane efter kampen for at sige tak for kampen til dommeren, men det var jeg ikke i dag.

Det blev altså ikke en skøn eftermiddag for hjemmeholdet, grundet mange skøn, som gik Avedøre imod. Tænk, hvis dommeren havde haft hjælp af VAR. Så var skønnene måske gået omvendt, og Avedøre var kommet på 4-2 i stedet for Union kom på 3-3

På Union havde spillet bedst og fortjente sejren vil jeg ikke være god, men fodbold er ikke altid retfærdig. Men dommerne behøver ikke hjælpe til med at gøre det mere retfærdigt.

Der var mødt 112 tilskuere op til kampen, mindst mindst til hunde.

Den næste kamp er en udekamp mod Fremad Valby på tirsdag den 29. september kl. 19.00 i Valby Idrætspark, hvor man kan / skal sidde ned på tribunen under kampen.

Mål: Rasmus Siggaard

Forsvar: Michael Bo Hansen - Jonathan Villadsen - Niklas Myhrmann - Simon Boe Nielsen

Midtbane: Mehidienne Djafer-Bey - Mathias ”Mini” Johansson (anf.) - Oliver Larsen - Anders Kjøller

Angreb: Marc Rosenmejer - Mathias Redke

Indskiftet: Nicklas Antonsen (57´ Mehidienne Djafer-Bey) - Mathias S. Christensen (69´ Michael Bo Hansen) - Mads Eslund (88´ Anders Vibe Kjøller)

Ikke benyttet: Mathias Kuch - Abdallah Said