image Nicklas "Nicki" Antonsen
14. oktober 2023 kl. 16:49
Avedøre tabte i SS 1-3 i en kamp, hvor begge hold var bedst i modvinden

Referat af SS-kampen Birkerød – Avedøre – 3-1 (1-1).

Endnu engang måtte Avedøre tage hjem fra Birkerød uden point, selv om Nicklas Antonsen allerede i det andet minut bragte Avedøre foran. Men føringen holdt ikke længe. Emil Skjold Larsen præsterede en fornem redning, men efter det følgende hjørnespark gik det galt. En avedørespiller helkiksede et spark, og efter lidt klumpspil og tacklinger fik Birkerød sendt bolden i mål til 1-1 i det 9. minut.

Men herefter var Avedøre klart bedst, selv om holdet spillede i en stærk modvind. Et flot gennemført angreb omkring den halve time med afleveringer fra Emil Møller frem i højre side til Nicki Antonsen, der spillede Martin ”Jern” Nielsen helt fri ved den bagerste stolpe, men jernmanden fik sendt bolden forbi det næsten tomme mål. Lidt senere fik Avedøre tilkendt et frispark på kanten af feltet. Martin Nordentoft sendte bolden på overliggeren og i spil igen, og lige efter førte et pres fra Avedøres side til en god chance til Nicklas Antonsen, men Nicki fik ikke ordentligt ram på bolden.

Lige før pausen havde Birkerød en mulighed, men Avedøre burde have været foran, da dommeren fløjtede første halvleg af.

Anden halvleg startede med et mål til Birkerød til føring 2-1. Undertegnede nåede ikke at komme på plads på tribunen og så derfor ikke målet. Avedøre måtte starte anden halvleg i undertal efter et gult kort lige inden pausen til Oliver Algren-Petersen, og endnu et gult kort til Jeppe Malm Kristensen betød, at Avedøre manglede en spiller 20 minutter i træk. Men Avedøre klarede sig igennem denne periode og jagtede en udligning. Spillet var ikke så godt som inden pausen, og da holdet mistede bolden på modstanders banehalvdel efter 70 minutter, gik det hurtigt frem ad banen for Birkerød. Et par gode afleveringer, hvor Avedøre appellerede for offside et par gange, og så bolden i mål fra kort afstand til slutfacit 3-1. Fra min ophøjede plads på tribunen mener jeg ikke, at der var offside i nogen af situationerne.

Igennem hele kampen savnede jeg lidt mere vilje. For mange løse bolde endte hos modstanderen, og Avedøre fik ikke rigtig sat sig igennem. Anfører Kim Gurskov spillede en god kamp på den centrale midtbane og viste gennem samtlige 96 minutter, at har man viljen, så får man også lagt pres på modstander og fat i bolden i en del situationer. Men som hold fik man fat i for lidt. En anden glædelig ting var, at Nicki Antonsen fik åbnet sin målkonto og holdt til en hel kamp.

Kampen blev spillet med en kraftig bedst på langs ad banen. Begge hold var fktisk bedst i den halvdel, hvor de spillede i modvind.

Den næste kamp spilles lørdag den 21. oktober kl. 12.30 mod Snekkersten i Zebrafolden, Byvej 58.

Mål:               Emil Skjold Larsen

Forsvar:         Oliver Algren-Petersen – Alek Farhan Bakalarz – Martin Nordentoft – Jeppe Malm Kristensen

Midtbane:      Emil Møller – Mads Zibrandtsen – Kim Gurskov (anf.) – Martin S. Nielsen

Angreb:         Nicklas Antonsen – Jack Overby

Indskiftet:      Phillip Bo Henriksen – Philip Gunst – Jonas Bøtker