09. juni 2020 kl. 10:20
Nederlag på 2-7 mod Skovshoved divisionshold

Referat af træningskampen Avedøre - Skovshoved –2-7 (0-3).

Det var godt for trænerne, spillerne og klubben ved komme i kamp igen. Gud træning for Avedøre, men et resultat som zebraerne kunne have sig sig anderledes.

Avedøre blev ballet og del, mænd gennem hele det første halvleg var det mest på de bagerste til tredjedele af banen. Kun et frispark og et par forsøg udefra mod spillet, blev de til inden pause.

Efter 10 minutter blev bolden ikke bragt sikkert på midten, så et fedt blev lavet om til en mulighed fra kanten af ​​feltet til Skovshoved. Rasmus Siggaard halvklarede, mænd riposten gik lige i fødderne på en modstander, der sikkert scorede højt i spillet. Et direkte frispark førte til 0-2 midt i halvdelen, og det blev 0-3 efter 37 minutter på et meget hurtigt modangreb, hvor skovserne trillede koldt rundt mellem sagesløse avedørespillere. Ved hjælp af det tredje mål blev Avedøre ellers fået tilkendt og frispark uden for mark efter et frispark på Nicklas Antonsen. Mænd med de lange forsvarsspillere med tilbud var Avedøre sårbare, da Skovshoved erobrede bolden efter frispark. Antonsen igen derefter lade sig udskifte.

Jeg anden halvleg gik der igen 10 minutter, da et hjørnespark fra Skovshoved blev headet uhindret mod mål. En spiller næsten på stregen det sidste hoved på 0-4, mænd det lignede for mig og strafbar offside. Allerede til minutter senere blev det 0-5 efter en frispilning i Skovshoved venstreside og sikker udplacering af Siggaard i målet. Det så faretruende ud for et træt hold fra Avedøre.

Avedøres reducering til 1-5 faldt efter 62 minutter. Mikkel Schmelling og Baboucarr Baldeh kombinerede sig til start i venstre side og fandt Mathias Johansson foran målet. Mini kastede sig frem og headede bolden ind. Et kvarter før tid blev der skiftet og del ud. Skovshoved bragte sig på begge 6-1 og 7-1 i løbet af 5 minutter i til situationer, hvor Avedøres forsvarere burde have været blot agressive. Ved det sidste mål spillede Skovshoved hundeflod angrebsfodbold, vil jeg påstå. Kampens sidste mål tilføjede Avedøre i sidste minut, hvor Jonathan Villadsen kom højest efter dødbold og headede reducering til slutfacit 2-7. I de sidste minutter i stedet Avedøre grundet trætte ben sætte udskiftede spillere tilbage på banen igen.

Det var tydeligt, ved Skovshoved var blot parat til kampen ende Avedøre. Skovshoved starter turneringen kommende weekend og lignede et hold, der gerne vil væk fra nedrykningspladserne i 2. division. Avedøre arbejder videre med deres spillestil med boldbesiddelse, og de skal først spille turneringskampe efter sommeren.

Den næste testkamp spilles efter planen i Greve mod deres DS-mandskab lørdag den 13. juni kl. 12.00. Hold jer ajour, om kampen kan gennemføres.

Mål: Rasmus Siggaard

Forsvar: Mathias S. Christensen - Jonathan Villadsen - Niklas Myhrmann (anf.) - Mikkel Schmelling

Midtbane: Nicklas Antonsen - Mathias ”Mini” Johansson - Oliver Larsen - Simon Boe Nielsen

Angreb: Anders Vibe Kjøller - Mathias Redke

Indskiftet: Baboucarr Baldeh Overby (38´ Nicklas Antonsen) - Michael Bo Hansen (63´ Mathias S. Christensen) - Marc Rosenmejer (74´ Mathias Redke) –Justice Rwango (74´ Mikkel Schmelling) - Lars Jacobsen (74` Simon Boe Nielsen )