Per Myhrmann
24. juni 2020 kl. 08:11
Kneben sejr på 3-2 over Vipperød fra serie 3

Referat af LP-kampen Vipperød – Avedøre –2-3 (1-3).

Avedøre vandt knebent over Vipperød fra serie 3 i en kamp, hvor de langvejs fra kommende tilskuere fra Vestegnen nok havde forventet en noget større boldbesiddelse og pres fra DS-mandskabets side.

Helt som forventet bragte Niklas Myhrmann holdet foran på et hovedstød efter hjørnespark fra Anders Kjøller efter 8 minutters spil. Men inden da havde Avedøre foræret bolden til Vipperød på kanten af eget felt, men den gode chance til hjemmeholdet blev ikke udnyttet. Men føringen holdt kun 10 minutter, inden et nyt boldtab på kanten af eget felt til modstander gav ny chance. Og denne gang blev bolden flot og hårdt sparket ind højt i målet. Midt i halvlegen lagde Mathias S. Christensen bolden præcist ind foran mål, hvor Mathias Redke headede bolden i mål til ny føring til favoritterne. Men igen blev Avedøre presset, da et hurtigt modangreb til Vipperød bragte en spiller næsten alene med Rasmus Siggaard, men skuddet gik lige på avedøremålmanden. Men Avedøre stod ikke godt på banen i den situation.

I det sidste kvarter af første halvleg havde både Oliver Larsen og Marc Rosenmejer store chancer for at udbygge føringen, men desværre blev begge tilbud misbrugt. To minutter før pausen blev det i stedet Mathias Redke, der scorede til 3-1, efter Anders Kjøllers skud blev afværget. Men Kjøller fik fat i bolden igen og fandt derefter en fri Redke foran mål, og han missede ikke.

I anden halvleg havde de fleste nok forventet, at Vipperød ville blive trætte, og Avedøre kunne have udbygget føringen. Men de skete ikke. Både Mathias Johansson og Marc Rosenmejer havde gode skud udefra, og da Niklas Myhrmann spillede bolden hen over forsvaret til Mathias Johansson til en helt fri chance med målmanden, blev chancen ikke udnyttet. Vi var midt i anden halvleg på dette tidspunkt. Så skete der ikke så meget mere. Kun to hovedstød fra forsvarerne Myhrmann og Schmelling. I kampens sidste minut hændte det så, at et nyt boldtab (dem var der mange af) på egen banehalvdel førte til at frispark midt på Avedøres bane. Det blev lagt godt ind i feltet, hvor Oliver Larsen puffede lidt i ryggen på en modstander og gav dommeren mulighed for at fløjte. Det gjorde dommeren, og på straffesparket scorede Vipperød til slutfacit 3-2. Med Oliver Larsen udvist 10 minutter på et gult kort for straffesparksforseelsen prøvede Vipperød heroisk at presse på i overtiden, men det førte ikke til noget. Pudsigt, at taberne og deres fangruppe efter kampen jublede mere end vindernes ditto.

Kampen bød på hele 4 debutanter hos Avedøre, idet de i vinter ankomne Baboucarr Baldeh og Justice Rwango spillede deres første officielle kamp for holdet, og det samme gjorde de to tidligere HIF-drenge, Mathias Kuch og Simon Andersen, som begge kom til sidste sommer. Debutanterne er unge talenter, hvis gennemsnitsalder er 18 år.

Den næste kamps tidspunkt kendes pt. ikke.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Michael Bo Hansen – Niklas Myhrmann – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Baboucarr Baldeh – Mathias ”Mini” Johansson (anf.)  – Oliver Larsen – Anders Vibe Kjøller

Angreb:         Marc Rosenmejer – Mathias Redke

Indskiftet:      Mathias Kuch (64´ Michael Bo Hansen) – Justice Rwango (64´ Marc Rosenmejer) – Simon Andersen (72´ Baboucarr Baldeh / 84´ Mathias Redke)