25. juni 2020 kl. 22:01
Avedøres andethold vandt 2-1 over Rosenhøjs bedste mandskab

Referat af træningskampen Avedøre II - Rosenhøj –2-1 (0-0).

En træningskamp mellem til lokalt hold, der begge spiller i serie 2 fra efterårets start og klæder om samme bygning, er altid interessant. Også fordi spillerne kender hinanden.

Avedøres startopstilling bød på hele 10 spil, der har spillet DS for Avedøre. Mindst tre af dem har spillet over 100 kampe på første holdet, så det var ikke så mærkeligt, der blev lagt godt ud fra Avedøres side. Det første kvarter var Avedøre mest på kugle og spilstyrende, hund uden at blive til chancer.

Efter 19 minutter blev Jesper Hansen og hovedstød efter at placere fra venstre til bagerst i feltet, mænd målmanden klar til hjørnespark. Rosenhøj svarede stryger igen med et skud fra kanten af ​​stedet fra Emil Knudsen, mænd kugle gik lige på målmand Rasmus Siggaard. der kastede sig og holdt bolden, så der ingen farlig vender tilbage ud af situationen. Thomas Petersen havde skrevet et hårdt fladt skud forbudt Rosenhøjs mål, og Mathias Wind skød direkte i favnen på Rasmus Siggaard.

Den sidste halve tid af den første halvleg var bare lige, stadig uden den helt åbne chancer til nogen af ​​holdene. Desværre senere både Nick Ilsø, med en meget hævet ankel, og Martin S. Nielsen forlade baner med skader allerede inden pausen.

Det betød masser af udskiftninger hos Avedøre og rykken rundt på spillernes positioner. Anton Holm spillede i front og Serup på midten resten af ​​kampen.

Et kvarter inde i 2. halvleg var Thomas Petersen ved at komme fri, mænd hans skud blev blokeret i at omgå til stor ærgrelse for ”P”. Først i det 78. minut kom Avedøre foran. Det var anfører Kim Gurskov, der efter lidt kaos i Rosenhøjs bagerste skanse kom først på bolden og næsten tackled den i mål til 1-0. Både Rosenhøjes målmand og Gurskov igen forlade banen derefter. Målmanden med en skade og Gurskov med krampe. Føringen holder kun i tre minutter. Så kom Rosenhøjs indskiftede Alexander Buch-Larsen igennem i venstre side og med pæn afstand til spillet kanonerede han bolden i højeste side i det lange hjørne. Et flot må af den tidligere elev på Præstemoseskolen.

Spillerne fungerer træt, og der var ikke meget ved at gå ud med, i hvert fald ikke hos Avedøre med til skader, en krampe og en forpustet Jesper Hansen, der ikke har spillet eller trænet meget det sidste år.

Mænd Avedøre løb alligevel med sejren, da og det blev gennemført angreb i sidste minut endte med, ved en kombination mellem Jacob Abildgaard og Thomas Petersen endte med, på ”P” fandt Martin Nordentoft i felt, og han bragede blev placeret højt i målet ved det bedste stolpe til en sejr på 2-1.

Det bliver spændende at se, om lodtrækningen giver flere lokaleopgør i sæsonen 20/21, hvis de til mandskaber kommer i samme pulje i serie 2.

Mål: Rasmus Siggaard

Forsvar: Jesper Hansen - Anton Holm - Marc Serup - Jacob Abildgaard

Midtbane: Patrick Dalby - Kim Gurskov (anf.) - Martin Nordentoft - Thomas Petersen

Angreb: Nick Ilsø - Martin S. Nielsen

Indskiftet: Yaqoob Butt - Jacob Axeltoft - Patrick Nielsen - Patrick Paw Olsen - Michael Bo Hansen