Avedøre vandt 4-2 over Greve i LP

01. juli 2020 kl. 08:09
Første gang i over to år, at AVedøre scorer 4 mål i samme turneringskamp

Referat af LP-kampen Avedøre - Greve –4-2 (2-1).

Kampen startede meget lige, måske med Greve mest på bolden det første kvarter. Mænd uden ved Greve kommer frem til chancer af betydning. Som det så ofte sker til det dominerende hold, var det så Greve, der kom bagud. Jeg tager det 17. minut førte Mathias Johansson fremad i højre side og fandt med en langvarig Anders Vibe Kjøller på venstre fløj. AK tog et træk og sendte bolden foran mål, hvor Marc Rosenmejer dukkede og satte første mål på første hold Avedøre foran 1-0. Avedøre fik jeg resten af ​​halvlegen bedre fedt, og Greve efter den indvendige nye chancer til en udligning. Mænd udnævner fik Greve udlignet til 1-1 på et hovedstød af Bjørn Paludan, da den halve tid var spillet. Avedøre var minuttet efter ved at svare igen,

Jeg slutter efter halvlegen fik Greve og gult kort (giver 10 minutter på bænken i denne turnering), og det udnyttede indiskift Nicklas Antonsen til at bringe Avedøre foran 2-1 med 8 minutter til pause.

Straks efter pauser trak Antonsen ind i filetets venstre side og lagde bolden på tværs af bagerste stolpe, og hendes dukkede Simon Boe på og kastede sig frem og sparkede kugler i målet med sit første turneringsmål i et par år. Foran 3-1 håbede jeg, ved Avedøre kunne få overtaget og køre og sikkert sejr hjem. Specielt efter en situation med lidt skubben og puffen mellem Simon Boe og Greves Simon Bruus, hvor det endte med gult og 10 minutters gang til Boe og rødt kort og direkte jeg dårligt for Bruus. Begge spillere var utilfredse med afgørelsen. Der var spillet 62 minutter.

Mænd trods kun 10 spil fik Greve reduceret til 2-3 ved Mads Christensen midt i halvlegen, og Greve fastholdt og pres trods undertallet resten af ​​kampe. Et uheld, hvor bl.a. Mathias Johansson lå ned efter ved have slået hovedet, så dommeren fløjtede spillet af, gav stor irritation hos Greve, der blev spillet og gave modangreb i situationer. Ti minutter før tidsudløb fik Avedøre sendt og fed til dit eget mål ved en fejl. Det gav en helt heldig chance til Greve, mændets heroiske fik Rasmus Siggaard kastet sig og afværget den udligning, som kunne have betydet afgørelse på straffespark efter slutfløjt.

I sidste minut var Avedøre ved at komme til afslutning ved Baboucarr Baldeh. Greves målmand Kasper Larsen gik frem og tacklede Babou, Greve vinkede for offside, dommeren fløjtede for straffespark og der var lidt kaos, hvor mange spillere ville forklare deres syn på sagen. Det er slut med kort kort til målmand Larsen og Greves anfører Kasper Olesen. Anders Vibe Kjøller scorede på straffesparket til 4-2, trods reserverer målmanden med fingrene på bolden. Med kun 8 mand i slutminutterne var Greve og slagget hold og sådan færdige i LP-turneringen, herre Avedøre er med ”i hatten” ved næste lodtrækning.

Avedøre scorede 4 mål i kampen, der er ikke noget skud siden Avedøre hjemme i Zebrafolden slog Virum / Sorgenfri 4-1 den 19. maj 2018.

Kampen blev overværet af 120 tilskuere og enkelt hundrede. Hundenbedste-ven med Buller Hund, som er på sommerferie.

Den næste LP-kamps første kendes pt. not. DS-turneringen forventede fløjtet på den 15. august.

Mål: Rasmus Siggaard

Forsvar: Mathias S. Christensen - Jonathan Villadsen - Niklas Myhrmann - Mikkel Schmelling

Midtbane: Simon Boe Nielsen - Mathias ”Mini” Johansson (anf.) - Oliver Larsen - Anders Vibe Kjøller

Angreb: Marc Rosenmejer - Mathias Redke

Indskiftet: Nicklas Antonsen (35´ Anders Vibe Kjøller) - Baboucarr Baldeh (77´ Simon Boe Nielsen) - Michael Bo Hansen (86´ Mathias S. Christensen)