Menu

Avedøre snød igen GVI for point

image Målscorer Mikkel Bang
Per Myhrmann
06. august 2017 kl. 09:45
Kampen endte 1-1 efter stort overtag af GVI

Referat af DS-kampen -– Avedøre -GVI- 1-1 (0-0).

 

Endnu engang var Avedøre i stand til at snyde GVI og få point i en kamp, hvor GVI havde langt det meste spil og de fleste chancer. De fleste GVI-spillere og ikke mindst deres træner så da også skuffede og irriterede ud, da der skulle siges tak for kampen.

Allerede i kampens andet minut fik GVI frispark uden for feltet, og det førte til en stor chance inde foran målet. GVI pressede, at Mathias Christensen fik gult kort allerede efter 5 minutter. I det niende minut var der igen frispark til GVI uden for feltet. God redning af Siggaard i målet, men riposten fik GVI headet mod mål. Bolden ramte det øverste af overliggeren og gik til målspark. Puha; Avedøre var presset. I den anden ende af banen skete ikke meget. Da Avedøre endelig var i angreb, fik tilbagevendte Meck Nørgaard et vrid i anklen i en tackling og måtte lade sig udskifte efter 20 minutter. Mere modgang til Avedøre! Hjemmeholdet var heldige, da bolden blev holdt fast mellem krop og arm af Mathias Christensen i feltet, men GVI fik ikke straffesparket. Resten af halvlegen var et langt pres på Avedøre. Om det var frustrationer, der gjorde, at GVI slagtede Mathias Christensen, da de 45 minutter var gået, ved jeg ikke. GVI-spilleren var heldig at slippe med gult. Dommeren mente også, at Mathias Christensen skulle have gult for skubben til modstander, så han trak gult og rødt til den unge spiller. Men anfører Niklas Myhrmann overbeviste dommeren om, at det ikke var Mathias, men ham, der havde skubbet. Så Myhrmann fik gult og Mathias Christensen slap for gult/rødt i situationen. Stadig 22 spillere på banen til 2. halvleg start, men ikke slutning. Herom senere.

Efter pausen fortsatte GVI presset. En åben chance fra 10 meter blev sparket over mål, inden Mikkel Bang på hovedstød bragte Avedøre i front stik imod al sund fornuft. Men GVI fortsatte og fik i minutterne efter ny stor chance, men Niklas Myhrmann lagde sig ned i fuld længde og blokerede bolden til hjørnespark. Så fik Yaqoob Butt gult kort, selv om handlingen ikke så særlig voldsom ud. Midt i halvlegen blev det 1-1. Morten Rasmussen, med fortid i bl.a. Brøndby og Horsens, headede fra højt niveau flot og kraftfuldt et hjørnespark ind i målhjørnet. Det var vist et godt indkøb af GVI.

Men nu begyndte Avedøre at angribe lidt. Mikkel Bang var tæt på at komme fri, men fik ikke bolden under kontrol. Desværre blev Sebastian Tan gal over at blive snydt af modstander. Tan sparkede bagfra benene væk under modstanderen midt på banen i en situation, der var helt ufarlig for Avedøre. Dum handling for holdet, der nu skulle kæmpe med en mand i undertal.

Alligevel kom Avedøre frem til nye chancer. Debutant Nikodem Kowalski driblede sig fri i venstre side og afsluttede med højrebenet og var tæt på scoring. Niklas Myhrmann fik efter hjørnespark drejet sig rundt og sendte bolden ved siden af mål på en stor chance. Og sandelig om ikke Niklas Myhrmann prøvede at gå alene igennem tre minutter før tid. Ikke hverdagskost, at se ham i en længere dribletur. Det lykkedes da heller ikke!

I overtiden fik frustrationer GVI´s lille midtbaneterrier, Simon Raahave, til at sparke ind i hegnet. Det fik han et rødt kort ud af og fri de næste uger.

Det var ikke første gang, at Avedøre snød GVI for point i Zebrafolden. Også i foråret var Avedøre heldige med en 1-0 sejr. GVI kan så glæde sig over at få scoret i denne omgang.

 

Der mødte 111 tilskuere op til den første kamp i sæsonen. De havde medbragt 3 hunde, en barnevogn samt en dobbeltbarnevogn. Den ene af hundene hedder Buller.

 

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias Christensen – Niklas Myhrmann (anf.) – Yaqoob Butt – Nikodem Kowalski

Midtbane:      Meck Nørgaard– Chris Lindskow –Thomas Petersen – Phillip Bo Henriksen

Angreb:         Sebastian Tan– Simon Boe Nielsen

Indskiftey:     Mikkel Gunthel Bang (21` Meck Nørgaard (skadet)) – Christian Pedersen (61` Phillip Bo Henriksen)

Bænk (ikke brugt): Steffan Skov –– Tobias Astrup Juel-Jacobsen – Jonathan Villadsen – Mikkel Schmelling

 

 

Vi havde nogle afbud af forskellig karakter til denne kamp:

Anton Holm, Ferman Olgun, Jesper Hansen, Simon Duer, Martin Nordentoft, Bjørn Jensen, Kim Gurskov, Jacob Abildgaard.