4-1 over Virum Sorgenfri i DS

20. maj 2018 kl. 07:26
Ægte hattrick af Sebastian Tan

Referat af DS-kampen Avedøre-Virum Sorgenfri-4-1 (2-1).

Man skulle være med fra kampens start, som bød på åbne muligheder og 2 mål i de første 5 minutter. Allerede på første angreb havde Avedøre et godt skud, som Virums målmand fik reddet til hjørnespark. Avedøre havde initiativ og kom godt frem ad banen. Men hovsa. I det 4. minut blev et hårdt indlæg fra højre drejet i mål af Jeppe Sindahl Jensen, og så var Avedøre bagud 0-1. Minuttet efter trak Martin Nordentoft ind fra højre og kanonerede bolden mod mål, men den fremragende målmand hos Virum fik slået bolden over mål til hjørnespark. Det førte til udligningen, der kom efter et par returbolde, hvor nogle avedørespillere vinkede bolden inden, uden den var det. Heldigvis fortsatte man med at sparke på mål, og det lykkedes Niklas Myhrmann at score mellem venner og fjender. Godt med en udligning så kort efter den kolde dukkert.

Avedøre fortsatte med at dominere kampen, og både Mikkel Schmelling og Sebastian Tan havde gode skud, som målmanden havde problemer med. Lige før den halve time trak Martin Nordentoft med nogle proptrækkerdriblinger sig fri i venstre side af feltet og serverede bolden til Sebastian Tan ved bagerste stolpe, så han let kunne bringe Avedøre foran 2-1. Fuldt fortjent. Lige for pausen burde der have været straffespark til Avedøre, da Niklas Myhrmann efter et frispark blev stoppet ved, at en modstander gjorde trøjen nogle størrelser større ved at hive i den. ”Myhrs” pressede forsøg gik ved siden af mål. Også Chris Lindskow var tæt på, da Nordentoft fandt ham med ny god aflevering, men ”Bagers” skud blev reddet af en målmand, som Virum kunne være glade for i den periode.

I det første kvarter efter pausen havde Avedøre bolden i mål, men der var offside, og der var endnu en god chance, inden Sebastian Tan øgede til 3-1 på et fladt langskud.

Så var det som om Avedøre overlod lidt spilplads til Virum. Så måtte Rasmus Siggaard redde, da ”Myhr” var blevet snydt. Men Avedøre havde nok den største chance, da Tan ikke fik ram på bolden i helt fri position tæt under mål. Som avedøretilhænger var man ikke helt rolig, før Sebastian Tan med 5 minutter tilbage fuldendte sit ægte hattrick til 4-1, igen spillet fri af den velspillende Martin Nordentoft.

Tre dejlige point til kontoen, som gerne skal udvides de kommende spændende uger.

Der spilles næste turneringskamp ude mod Odsherred søndag den 27. maj kl. 15.00. Det er muligt at komme med spillerbussen til Vig Stadion. Bussen kører fra omklædningen kl. 12.30 og er gratis for Avedøres tilhængere og fans.

Allerede tirsdag den 22. maj er der dog en pokalkamp på udebane i Allerød kl. 19.00. Der må tilskuerne selv sørge for at komme op.

Der var desværre ikke så mange tilskuere i det gode pinsevejr. Flere arrangementer i anledning af helligdagene betød, at kun 90 tilskuere og 2 hunde var mødt op.

Ikke engang den altid nærværende hund, Buller iført stribet kamptrøje, var mødt op på dagen. Den var blevet tvunget med til et familiearrangement et sted i landet. Buller ville nok hellere have været i Zebrafolden og nydt en pølse efter sejren. Måske fik Buller en godbid af familien i stedet.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Jonathan Villadsen – Niklas Myhrmann (anf.) – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Sebastian Tan – Chris Lindskow – Filip Hansen – Mikkel Reimer-Gadby

Angreb:         Nick Ilsø – Martin Nordentoft

Indskiftet:      Kim Gurskov 76´ Mikkel Reimer-Gadby) – Thomas Petersen (81´ Nick Ilsø) – Simon Boe Nielsen (86´ Sebastian Tan)

Ikke benyttet: Phillip Bo Henriksen